Škofjeloška cesta 6, 4000 Kranj

Delovanje ambulante v času epidemije

Na podlagi 2. člena Odredbe o začasnih ukrepih za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) (Uradni list RS št. 22/2020 z dne 13. 3. 2020), ki jo je izdal minister za zdravje in se začne uporabljati 16. 3. 2020, v ginekoloških ambulantah na primarnem nivoju obravnavamo le NUJNE PRIMERE in NOSEČNICE.

Pacientke, ki imate že dogovorjen datum za pregled in niste noseče, boste prejele sporočilo iz ambulante za odpoved ali potrjen termin pregleda. Če obvestila ne dobite ali same ocenite, da ne potrebujete pregleda, nam sporočite prek e-pošte (narocanje@rodna.si) .

Zaradi ustreznih ukrepov in varčevanja z varovalno opremo se urnik ambulante spreminja.

Vse naročene pacientke prosimo, da vstopajo k nam ZDRAVE, SAME, BREZ SPREMSTVA . Počakajte pred vhodnimi vrati, po vas bo prišla sestra. Upoštevajte njena navodila za varnost vas in vseh ostalih. V primeru težav nas prej pokličite (059 051 600) ali pišite na e-pošto pod “NUJNO”.

Hvala za razumevanje.

Na odzivniku, fb in spletni strani www.rodna.si bodo javljeni vsi najpomembnejši podatki. Sicer smo dosegljivi tudi prek e-pošte (narocanje@rodna.si ).

Bodite dobro in zdravo!

Sava Rant Hafner, dr. med.,  in ekipa ambulante Rodna

Kje smo?

Škofjeloška cesta 6, 4000 Kranj

kontaktna ŠTEVILKA

059 051 600

Kontaktni e-naslov

narocanje@rodna.si

poslovni partnerji

info@rodna.si