Škofjeloška cesta 6, 4000 Kranj

NOVO V NAŠI AMBULANTI
 

Začenjamo s ponudbo storitev za boljše zdravje medeničnega dna, ki je eden izmed temeljev optimalne drže in gibanja. Torej eden izmed temeljev kvalitetnega življenja.

ZAČENJAMO Z INDIVIDUALNO VADBO MIŠIC MEDENIČNEGA DNA S KINEZIOLOGINJO AJDO ŽUN

ZAKAJ  “ŠE ENA ”  VADBA  MIŠIC  MEDENIČNEGA  DNA ?

Individualno vadbo mišic medeničnega dna s celostno obravnavo smo razvili zaradi pomanjkljivosti vadb v skupinah in preko medijev (internet, CD). Združili smo individualni pristop ter znanje in izkušnje različnih strokovnjakov.

Glavni cilj je vzpostaviti pravilno aktivacijo in krepitev mišic medeničnega dna tudi v povezavi z mišicami notranje enote trupa (stabilizatorji trupa). To sodi med temelje za kvalitetno življenje ter varno nadaljnje udejstvovanje v drugih vadbenih programih – individualnih ali skupinskih oz. samostojno ukvarjanje s športom.

Posebnost pri naši vadbi mišic medeničnega dna je tudi celostna obravnava vsake posameznice, kjer se ostali cilji terapevtske vadbe določijo tudi glede na vaše ostale težave, potrebe in želje. Izvaja se pod stalnim strokovnim nadzorom, s sprotno evalvacijo ter prilagajanjem programa za čimbolj optimalno doseganje ciljev.

prednosti mmd

KAKO  POTEKA ?

Na uvodnem individualnem pregledu mišic medeničnega dna vam ginekologinja oceni pravilnost in moč stiska mišic. S pomočjo UZ vam predstavi vaš način, pravilnosti in pomanjkljivosti stiskanja mišic medeničnega dna ter vas usmeri v njihovo pravilno aktivacijo.

Na kineziološkem pregledu opravite motorične teste in kratek pogovor s kineziologinjo (o poteku nosečnosti in morebitnih težavah, o porodu ter poporodnem obdobju, o težavah, ki vas pestijo ter o vaših željah).

Na osnovi obeh pregledov vam kineziologinja pripravi individualni strokovni program vadbe samo za vas.

Vadbene ure  potekajo 2x tedensko po 60 min pod strokovnim nadzorom kineziologinje in sprotno evalvacijo ter prilagajanjem programa za doseganje optimalnih rezultatov.    V enem sklopu je 8 vadb.

Vabimo vas, da kvalitetno poskrbite za zdravje vaših mišic medeničnega dna.

Prijavite se lahko preko spletnega obrazca ali na narocanje@rodna.si za VADBO MMD

Kje smo?

Škofjeloška cesta 6, 4000 Kranj

kontaktna ŠTEVILKA

059 051 600

Kontaktni e-naslov

narocanje@rodna.si

poslovni partnerji

info@rodna.si