Škofjeloška cesta 6, 4000 Kranj

dodajam nova znanja in veščine

 

Po specializaciji ginekologije in porodništva se stalno strokovno izobražujem na različnih področjih ginekologije in porodništva (mamografska šola, ultrazvočne šole, operativne tehnike, rodno zdravje, neplodnost, nosečnost, porodništvo, menopavza,… ).

Leta 2008 sem pridobila licenco Fetal Medicine Foundation za presejanje v 11.-13 tednu nosečnosti ( zgodnji morfološki pregled z merjenjem nuhalne svetline in oceno tveganja za kromosomopatije).

V istem obdobju sem pridobila tudi licenco za merjenje materničnega vratu z ocenjevanjem tveganja prezgodnjega poroda ter certifikat International Academy of Medical Ultrasound za 3D ultrazvok.
Prvi dve stopnji originalnega tečaja Kinesio Taping® sem opravila leta 2013. Pri delu uporabljam originalne trakove Kinesio Taping® osnovalca te metode dr. Kenza Kase-ja.

Z opravljenim tečajem varne vadbe v nosečnosti sem spoznala osnove, prednosti in omejitve telesne aktivnosti v nosečnosti. To mi omogoča pravilno usmerjanje in strokovno svetovanje nosečnicam, prepoznavanje težav zaradi nepravilnih vadb in spodbujanje k ustreznim vajam za zmanjšanje težav. V kombinaciji z uporabo Kinesio Taping® lahko hitro in kvalitetno pomagam pri marsikaterih nosečniških težavah. Za bolj celovit pristop pa uporabim, poleg osnovne stroke, še hipno- ali psihoterapijo.

Izobraževanje za terapevtko medicinske hipnoze sem zaključila leta 2014 pod okriljem Društva za medicinsko hipnozo Slovenije.

»Svojo« psihoterapevtsko smer sem začela iskati s seminarjem TA 101- Uvod v transakcijsko analizo Evropskega združenja za transakcijsko analizo na IPSA, nato pa s 4-letnim podiplomskim izobraževanjem iz integrativne psihoterapije na IPSA pridobila status specializantke integrativne psihoterapije.

Po opravljenih dveh stopnjah izobraževanja iz metode Brainspotting še vedno bogatim psihoterapevtsko znanje na številnih seminarjih in izobraževanjih.

S širokim znanjem in pod skrbno supervizijo ponujam klientom kreativne in varne psihoterapevtske obravnave ter se tako pripravljam na izpit iz integrativne psihoterapije.

Moja pot znanja in izkušenj se vije naprej in z dodajanjem novih znanj in veščin postaja vse širša, trdnejša in varnejša.

 

Kje smo?

Škofjeloška cesta 6, 4000 Kranj

kontaktna ŠTEVILKA

059 051 600

Kontaktni e-naslov

narocanje@rodna.si

poslovni partnerji

info@rodna.si